TOTALE HUIDVERZORGING VOOR DE MAN

Niet alleen vrouwen hebben baat bij de deskundige verzorging van het lichaam, ook mannen kunnen bij ons schoonheidsinstituut gerust naar binnen stappen.

U wilt gezond blijven, er verzorgd uitzien en lekker in uw vel zitten. De behandeling voor de man is ook een specialistische behandeling. De mannenhuid dient ook dagelijks goed te worden verzorgd. Ter ondersteuning van de verzorging thuis is een behandeling in een schoonheidsinstituut aan te bevelen. Een gehele assortiment verzorgingsartikelen voor de man is bij La Differance aanwezig.

Behandelingen ter bestrijding van overtollig haargroei of haar op ongewenste plaatsen als bijvoordbeeld op de borst, rug, tussen de wenkbrauwen of op de oorschelp. Denk ook aan ingegroeide baardharen, die ontstekingen geven.

Overbeharing en Ontharingsmethoden

Overbeharing kan op vele manieren worden bestreden. U kunt thuis de overtollige haren tijdelijk weghalen maar voor een goede behandeling en een beter en zelfs een progressief permanent resultaat is het noodzakelijk dat u naar een schoonheidssalon of beter nog, naar een gespecialiseerd ontharingscentrum gaat.

Nieuw bij La Differance is de Epilight. Een stap verder dan Laser zijn de geavanceerde Intens Gepulst Lichtsystemen voor de behandeling van overbeharing. Deze methode bestaat uit een krachtige flitslamp, waarmee middels diverse filters de gewenste golflengte voor een behandeling verkregen kan worden. De behandeling kan worden afgestemd op haarkleur, huidskleur en de diepte van de te behandelen lokatie. Binnen enkele seconden worden er honderden haarfollikels tegelijk behandeld. Het hedendaagse antwoord voor snelle, effectieve haarverwijdering voor bijna alle huidtypen. Meer informatie over de Epilight.

Sportblessures

Endermologie is een uitstekende methode voor het behandelen van een sportblessure. Endermologie is een intensieve behandelmethode, waarbij de huid en onderliggend bindweefsel worden losgemasseerd. Deze methode kan eveneens worden toegepast voor de behandeling van hoofdpijn, vasthoudend oedeem (vocht), figuurcorrectie, huidverslapping, littekens en brandwonden.

Lymfedrainage

Lymfe is een helder vocht dat circuleert in en rondom de weefsels van ons lichaam. Via lymfevaten en lymfeknopen worden afvalstoffen uit de weefsels weggevoerd. Als er een stagnatie ontstaat in de circulatie, kunnen het vocht en de afvalstoffen niet worden afgevoerd, zodat een (lichte) zwelling kan ontstaan (een oedeem). Lymfedrainage is een massagetechniek die bestaat uit zachte drukbewegingen die ritmisch verlopen en zich speciaal richt op de afvoer via de lymfebanen.

De cosmetische lymfedrainage is bijvoorbeeld geschikt voor oedeemvorming in het gezicht (gezwollen ogen/wallen), een slechte huid-stofwisseling, acne, een ouder wordende huid, eczeem en allergische verschijnselen. De behandeling wordt tevens toegepast na het ondergaan van plastische cosmetische chirurgie, om het herstel van de huid te bevorderen. Maar ook in het kader van algemene lichaamsverzorging is lymfedrainage een aantrekkelijke behandeling.

Afslanken

De simeons-kuur is bedoeld voor degenen die lijden aan een niet goed functionerende vetstofwisseling. Hierdoor zet zich teveel vet af in het lichaam zonder dat dit door dieet, vermageringspillen, e.d. kan worden afgebroken. Dit vet kan zowel in het gehele lichaam als op enkele plaatsen afgezet worden.

Duo Salon

Samen met uw partner, vriend(in), kennis, collega, familielid genieten van unieke lichaamsverzorging in de Duo Salon. Kom, ga de uitdaging aan en breng een bezoek aan La Differance. Het verschil kunt u merken!

Herenverzorgingslijn bij La Differance

De verzorgingslijn van La Differrance voor de man.

Het product Aromessance Homme voor na het scheren geeft een gladder resultaat en een prettige aanvoelende mooie huid.

Keep Cool is een vetvrije gel die direct de spieren ontspant, kalmeert en verzacht. Deze verfrissende gel is uitermate geschikt voor na het sporten of in periode van stress.

De zelfbruinende fluide Seducteur is een substantie van plantenextracten en essentieel oliën met factor SPF4. Deze fluide vermindert de tekenen van vermoeidheid en geeft een gelijkmatige bruining.

Uiteraard zijn er nog de producten voor dag -en nachtverzorging en voor -en na het scheren, de eau de toilettes, deosticks en alle overige verzorgingsprodukten.

De andere herenverzorgings producten van La Differance komt van het Amerikaanse merk Artistry. Deze producten zijn alleen op bestelling verkrijgbaar.

Indien u op zoek bent naar een bepaald merk of product , neem dan gerust even contact met ons op. Wij hebben zeer waarschijnlijk de passende oplossing voor u in de salon of zeer waarschijnlijk is het specifieke product voor u te bestellen.

Gaat u binnenkort op reis of bent u een frequent reiziger ? La Differance heeft in het assortiment een geweldige reisset van DON VITO. Deze vierdelige set bestaat uit een aftershave gel, een tonifying gel, een 24h cream en een cleasing gel. De toevoeging van de set van Amway Travel Trio (een douchegel, handlotion, shampoo en conditioner) zorgen voor een complete verzorgingslijn voor op reis. Een absolute must in uw koffer !