Specifieke rimpelbehandelingen

Naast algehele facelifting waarbij de rimpels behandeld worden, de verslapte huid wordt verbetert en de vitaliteit van de huid geoptimaliseerd, zijn er ook mogelijkheden specifieke rimpels te vervagen.

  • In Touch Systeem (voor de kleinere rimpels, geen inspuitingen)
  • Face Setting, door estheticienne (met naald maar zonder inspuiting)
  • Medische rimpelbehandeling
  • Peeling , Fruitzuren en Chinese kruidenpeeling Neoderma, DDFpeeling (chemisch)

De plaats en diepte van de rimpel bepaald de soort behandeling. Voor diepere rimpels in overleg met de arts.

De technieken vereisen ervaring en gevoel voor esthetiek. Het resultaat is snel aanwezig en zowel geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd.

Tijdens het intake gesprek met onze arts worden uw wensen besproken. Er wordt een behandelingsplan opgesteld en de kosten worden naar aanleiding hiervan begroot.

De behandeling kan met of zonder inspuitingen gebeuren.

Face Lifting behandelingen zijn exclusieve, efficiënte en professionele behandelmethoden.

De liftings behandelingen werken tegen alle tekenen van het ouder worden, zoals rimpels, huidverslapping en vitaliteitsverlies van de huid. Deze behandelingen zijn tevens zeer ontspannend, succesvol en betaalbaar. Het resultaat is al zichtbaar na een behandeling.

Maakt u gerust een afspraak voor een introductiebehandeling of bel als u nog met vragen zit en meer informatie wenst.

Het ARASYS InTouch systeem

Het Arasys In Touch Systeem bestrijdt de gevolgen van stress door middel van een heerlijke ontspannende gezichtsmassage.

Door het kalmerende en therapeutische gebruik van de handen verstevigt en activeert de microstroom de gelaatsspieren geheel opnieuw.

De microstroom wordt via de vingers van de therapeut naar uw huid geleidt.

  • Verbetering van de souplesse van het huidweefsel.
  • Duidelijk waarneembare vermindering van lijntjes en rimpels al bij de eerste behandeling.
  • Het liften van de kin- en wangspieren
  • Vermindering van kleine zwellingen en wallen onder de ogen.
  • Halsspieren die weer veerkracht krijgen en elastischer worden.

Al na één behandeling zichtbaar resultaat ! Ideaal voor het avondje uit. Duur van de kuurbehandeling is afhankelijk van de huidconditie.

Het Sorisa Liftingsysteem

Het Sorisa Liftingsysteem geeft door electroden op het gelaat een prikkeling van de gezichtsspieren. Dit veroorzaakt het samentrekken van de spieren en heeft een trainingseffect met als gevolg het strakker trekken van de huid. Deze methode kan ook bij één rimpel worden toegepast! Voor een langdurig effect is een behandelingsfrequentie van twee maal per week nodig, gedurende een periode van zes tot acht weken.

Biolifting van Neoderma

De lifting is een ware oppepper voor de vermoeide en gestresste huid. Zorgvuldig samengesteld om de huid te verstevigen, te liften en vochtregulerend te werken.

Het geheim van de behandeling ligt in het diepe doordringen in de huid door middel van gel op micro-emulsie basis met perfluorcarbon, het gepatenteerde Blue Blood, een kunstmatig geproduceerd bloedvervangend middel. Dit is één van de duurste werkstoffen ter wereld die de opname van zuurstof in de huid stimuleert, hydrateert, ontstekingsremmend en helend werkt en daarmee ook verjongend.

Het gaat irritaties tegen en activeert de stofwisseling in de huid, waardoor gezichtslijntjes en rimpeltjes bestreden worden. Zeer succesvol rond (vermoeide) ogen.

MiniLift

De cosmetische facelift van Corrective Costmetics is de Mini Lift. Mini Lift is een cosmetische behandeling, gebaseerd op het totale blad van de volwassen Aloë Vera plant. Deze plant is al meer dan 3000 jaar bekend als 'legendarische genezer" en om zijn activerende en balancerende eigenschappen.

Deze methode verbetert de spanning van gezicht- en halsspieren en verleent daarmee nieuwe spanning aan de huid. De passieve gymnastiek stimuleert de micro circulatie en activeert de huidstofwisseling. Helpt eveneens de probleemhuid te zuiveren.

Tijdens de behandeling ondergaan zowel de opperhuid als de dieper gelegen lagen een activerende werking en wordt de micro circulatie aangezet. Hierdoor wordt indirect ook de stofwisseling van de huid geactiveerd, een betere vochtcirculatie verkregen en rimpelvermindering bewerkstelligd.